След като преди време се появи в един епизод на „Столичани в повече", то сега Преслава ще изиграе себе си в новия сериал „Връзки", който bTV ще излъчва от 3 юни. Певицата ще има епизодична роля.

Сюжетът на градската комедия се върти около тишината в спалнята на Мишо Билалов и Лилия Маравиля, които на екран са семейна двойка. Той е брачен консултант с минало на патоанатом, заради което част от снимките се случили в моргата на столична болница, пише в. "Монитор".

Звездата на театър „София" пък е веща манипулаторка с няколко развода зад гърба си. Преслава ще ги разсейва с пищния си бюст като тяхна съседка. Сред гост звездите в каста е и пиар спецът Ива Екимова, която грейва в един от епизодите като водещ на изложба, откривана от героинята на Маравиля.

Специално за ролята на сексоложката Ясмина в сериала Яна Маринова овладява сръбско наречие и се учи да свири с пръсти, за да спре такси. Героинята й стреля с еротични съвети по либидото на Билалов, а Маравиля се опитва да го откъсне от пагубното й влияние.

Четете още: Преслава пак разпуска в Дубай