Автор
Woman.bg

Преслава пя на рождения ден на Катрин Вачева

Преди броени дни манекенката Катрин Вачева отпразнува поредния си шеметен рожден ден с шумно парти, за което дълго ще се говори, според преки очевидци на събитието.

През дългата нощ дори Преслава пя за моделката и я поздравява многократно за празника. Поп-фолк изпълнителите Щилян и Яница също вдигаха наздравици с рожденничката.

Първоначално Ктрин Вачева бе събрала голяма компания, съставена предимно от красавици в столичен ресторант. Катрин блестеше в изключително стилна и секси рокля от последната колекция на Herve Leger (цената на една такава е около 1200 евро) , свободно пусната коса на вълни и лек грим.

Тя приемаше поздрави и направи множество снимки, които по-късно публикува в личният си профил във Фейсбук. На тях се вижда как моделката едва удържа подаръците и огромните букети от своите приятели. На една от снимките се забелязва и спортният журналист Филип Петрунов , с който г-ца Вачева е близък приятел от дълги години.

По-късно компанията на миската се премести в известно поп-фолк заведение, където купонът продължи до ранни зори. Според очевидци, фолкпевицата Преслава имала участие там, но цяла вечер била на масата на Катрин и поздравите били адресирани само към нея с любимите й песни - вижда се от видеата и снимките, които „Тялото“, както още я наричат, също публукува в социалната мрежа.

„Марков алкохол, конфети, салфетки, рози... Погледите на всички бяха единствено към манекенката, все едно заведението работеше само за нея, внимание като към принцеса!" - заяви очевидец, който сподели, че по късно на ушенце на Вачева пял и един от ветераните на родният поп-фолк, изпълнителят на "Черни огнени очи" Щилян, а в малките часове била забелязана и фоклфурията Яница, която също вдигала наздравици с моделката.
Фигури от ъндърграунд средите също не липсвали. С тях Вачева показала приятелски взаимоотношения и поздравите към нея валяли, така както и салфетките, с които бе затрупано сепарето й.