Автор
Woman.bg

Прекрасни, изразителни котешки очи и твоята есенна визия е тук!

Есен 2015 е времето, в което котешките очи се завръщат, а когато Teen Vоgue заснеме красива фотосесия с малки котенца, няма за какво повече да мечтаем!

Ретро привкусът на котешките очи напомня толкова много на стилът на Одри Хепбърн, че няма как да не носи доза носталгия, романтизъм и драматичност.

Стъпка по стъпка: Правилният всекидневен ритуал за красота

Задължителната очна линия в черно вече търпи своите коалборации и я виждаме в тъмно синьо, оранжево и блестящо-сребърно или златно, като тя може да добави и допълнителни щрихи не само върху клепача, но и във вътрешната част на окото.

Подобен грим допринася за едно кукленско излъчване, което оголемява окото и го прави заелязващо се и изразително. Точно както силните като излъчване очи на истинските котки!

Най-изразителните червила в историята на киното

Мастилените сенки се завръщат на мода този сезон, както и тези в наситени оранжеви нюанси, толкова характерни за есента.

Насладете се на тази сладка и закачлива фотосесия и се вдъхновете за собствения си грим за есента!

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.

А ние Ви предлагаме едно ВИДЕО как да постигнете класическото котешко око с няколко лесни стъпки - изборът на цвят, който да краси клепачите ви, оставяме на вашето собствено въображение!