Автор
Woman.bg

Прекалено слаба ли е: Ванеса Паради за Vogue? (16+)

Още преди да е официално пуснат, декемврийският брой на най-авторитетното модно списание предизвика широки дискусии.

Причината? Модната библия е поставила на корицата си полуголата Ванеса Паради. Разбира се, проблемът тук не е в голотата, а във видимо доста слабата фигура на певицата, открояваща се с изпъкнали кокали.

Само няколко часа след като корицата на броя бе споделена в Instagram профила на медията, онлайн пространството обвини списанието, че натрапва изкривени критерии за красотата, издигащи на пиедестал плашещо слабите женски тела.

Снимка: www.designscene.net

Може би в опит да потушат скандала от Vogue пуснаха и още един кадър от фотосесията, пояснявайки, че борят ще излезе с две корици. Вторият фотос е запечатал характерната усмивка на певицата със сладурско разстояние между предните зъби.

От френския ежемесечник също така обещаха, че броят ще бъде изключително интересен, защото Ванеса за първи път ще покаже част от семейния си албум и освен това ще разкаже за най-влиятелните мъже в живота си. Певицата много рядко дава интервюта, затова за познавачите на кариерата й, това издание ще бъде истинско събитие, подчертават колегите от kanal3.bg.

Снимка: www.designscene.net

Припомняме ви, че само преди три месеца слабата фигура на Ванеса отново бе в центъра на общественото внимание. Тогава се появиха снимки, запечатали печащата се топлес певица и нейната изключително слаба фигура с изпъкнали ребра. Прочетете повече по темата и вижте още снимки ТУК!