В последно време Никол Шерцингер ни изненадва доста неприятно, демонстрирайки визии, които будят у нас асоциации със стила, характерен за зората на поп-фолка у нас, а не с този, който би трябвало да демонстрира поп дива от нейния ранг.

Признаваме си, че таим симпатии към Никол, не само заради връзката ѝ с тенис надеждата ни Григор Димитров, но и заради нейната завладяваща харизма и непринудено държание, затова и през последните няколко месеца си затваряхме очите за модните ѝ и бюти гафове, но обликът ѝ от преди дни наистина ни срази. Стига, Никол, ти сериозно ли?

Говорим за визията, която Шерцингер демонстрира преди два дни в предаването X Factor, характеризираща се с прекалено пошла демонстрация на сексапил. Да, разбираме, иска да изглежда ефектно и предизвикателно, но със сигурност може да постигне това по далеч по-елегантен и малко вулгарен начин. Не е необходимо анатомическите ти особености да са на показ, за да предизвикаш интерес у някого, все пак.

Няма как да не отбележим, че това далеч не бе единственият проблем в облика на звездата. Не по-малко неприятно ни изненада и допълнителният обем в устните ѝ. Като явно не само ние сме забелязали въпросната естетичната корекция, защото профилът на звездата в Instagram изобилства от коментари на фенове, които не доумяват защо Шерцингер се е решила на подобна крачка, като и без това имаше красиви и сочни устни.