Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Предстоят промени за Водолеите и Рибите

Овен- Каквито възможности ви се предоставят, не бива да ги изпускате. За себе си ще направите важни изводи и ще вземете сериозни решения. В отношенията с другите ще постигате лесно съгласие.

Телец- Систематизирайте информацията си. Внасянето на ред и хармония в дома ви е крайно належащо в този момент. Старайте се да не се напрягате или претоварвате. Щадете нервите - своите и тези на близките си.

Близнаци- Не отклонявайте вниманието си в странични неща, а изцяло се съсредоточете и отнесете внимателно към това, което правите или градите в момента. Особено бъдете предпазливи към финансовите дела.

Рак- Ще се повиши ефективността на вашите действия. Значително по-бързо и по-лесно имате възможност да постигнете целите и желанията си, отколкото друг път. Проблеми от личен характер ще създадат дискомфорт.

Лъв- Бъдете внимателни и не нарушавайте правилата и нормите, които сами създавате за другите. Отдайте се на по-голяма делова активност и използвайте способността си да преодолявате препятствията.

Дева- Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултати. Успешно ще разрешите въпроси нуждаещи се от завършване. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна позиция за вас.

Везни- Вземете всички необходими мерки да се изолирате от неблагоприятните влияния. Бъдете достъпни само за най-наложителните срещи и дела. Сведете контактите и разговорите до минимум.

Скорпион- Полезна е за вас предимно физическата работа и можете да наблегнете върху това. Ще се почувствате наранени от близък човек, може би разочаровани или обидени. Емоциите ще нарастнат до висок градус.

Стрелец- Денят е енергийно наситен, но действията ви трябва да бъдат добре обмислени и конструктивни. Не почвайте нищо да разрушавате и не участвайте в личностни конфликти и интриги.

Козирог- Напрегнат ден. Възможно е да преживеете събития от неочакван характер. Някои ще попаднат в сложни ситуации, изискващи бързи и точни решения. При други ще проработи невероятен късмет.

Водолей- Вашите дела ще се движат бързо, а подобряването на физическия ви тонус ще ви подпомага. Донякъде непредсказуемо стечение на обстоятелствата и малки промени. Всичко зависи от индивидуалния ви късмет.

Риби- Ден на повишена активност, напрежение, енергообмен. Около вас ще стават различни промени. В личните отношения, ще доловите недоволството на партньора, който търси нови усещания.