Не e случайно, че наричат съвършените усмивки „холивудски“. Белите и красиви зъби са задължителни в списъка с поправки, на които всяка себеуважаваща се звезда би се подложила.

Някои от звездните имена в шоубизнеса не са посягали към зъбните импланти, докато други, които не разчитат на благоразположената природа, прибягват до разкрасяващи усмивката процедури – от избелване до пълна смяна на „фасадата“.

Вижте зъбите на звездите Преди и Сега:

Майли Сайръс


По времето на Хана Монтана Майли беше едно съвсем сладко, естествено и талантливо дете. Днес тя е лудетината на шоу бизнеса, която може да се похвали с видимо по-красиви и бели зъби.



Зак Ефрон


Промяната в усмивката на Зак от тийнеджърските му години до днес е огромна. Може да се конкурира с Том Круз по-радикалност в промяната, но в това ще се уверите след малко.



Виктория Бекъм


Виктория е добре запозната с различни козметично-оперативни процедури – някои от тях съвършено успешни (като носа), други не толкова (като премахнатия ѝ силикон). По зъбите си Бекъм не е правила кой знае какво, освен сериозно избелване. Дори то може да промени изгледа отпред, не мислите ли?



Алесандра Аброзио

Бразилският модел също се доверила на избелваща процедура, за да постигне съвършенство на усмивката си, която толкова обичаме!



Том Круз

Сравнихме Зак Ефрон и Том Круз неслучайно. В миналото Зак е бил с пространство между предните горни зъби, а Том... То се вижда!

Шерил Коул

30-годишната Шерил стана известна покрай участието в музикалното шоу за таланти „Music Idol“, където талантът ѝ несъмнено изгря, но не и усмивката ѝ. Днес Шерил е пленяваща по всички параграфи.



Меган Фокс

Актрисата винаги е имала хубаво лице и усмивка. Пластичните операции, промяната във веждите и избелването на зъбите ѝ са я направили още по-красива.



Дейвид Бекъм

Семейство Бекъм определено водят класациите за съпрузи с най-успешни трансформации на черти от лицето. Някогашната изгряваща футболна звезда далеч не е имал пленителната усмивка, по която се „заплесваме“ днес.

Хилари Дъф

Както повечето звезди на Дисни, Хилари започна да прави промени по себе си след първите си успешни роли. Зъбите на актрисата са по-бели и изравнени.

Тулиса Кантасалвос

Британската певица и бивш член на журито на The X Factor има чисто нова усмивка и то отскоро.