Моментът от годината е такъв, че предстоят няколко вида шеметни партита, за които ни е нужден специален дрескод.

Всяко от тях притежава уникален по рода си привкус, който изисква специално отношение и ние сме тук, за да ви помогнем в избора на тоалет!

За фирменото парти

Роля в nude или коледно червено

Никога няма да облечете рокля в телесен цвят или искрящо червено в офиса, ето защо фирменото парти е идеалният повод да се покажете в различна светлина. Бъдете пестеливи в деколтетата и материите - все пак ще виждате тези хора и в бъдеще на работа и е най-добре да не прекалявате. Бихме ви препоръчали дори рокля със средна дължина, а не толкова къса, колкото бихте облекли за дискотека, например.

За семейна вечеря с родителите на половинката

Разкрояваща се по от талията рокля

Тук трябва да направите възможно най-доброто впечатление, затова изберете по-консервативен тоалет, като например рокля, разкрояваща се от талията, съчетана с жилетка в неутрален цвят. Ако не сте фенове на роклите и полите, можете да подберете панталони или дънки с риза или една идея по-официална блуза.

За Новогодишното парти с приятели

Къса рокля с пайети

Един път се живее, респективно един път в годината ви се случва Новогодишното парти! Осигурете си максимален блясък с рокля с пайети и обувки на висок ток с брокат! Ще се превърнете в звездата на купона, където и да отидете.

За Коледна вечеря в ресторант

Ефектен топ и дънки/панталон

За вечеря изберете риза с яка и елегантна жилетка в бяло и черно. Тук имате повече свобода - дънки и ефектен топ с апликация за една стилна и едновременно с това секси визия. Материите също могат да бъдат разнообразни - от сатен до памук.

А какъв е мъжкият дрескод за празниците тази година, прочетете мнението на колегите от Sportal.bg.