На 29 март от 13 ч. отдел „За трапезата“ в магазин ИКЕА ще се преобрази в ателие, за да приюти семинара „Празнична трапеза всеки ден“ от поредицата безплатни срещи IKEA Family.

В рамките на семинара лъчезарната Сандра, която е шеф готвач в един от най-популярните кулинарни сайтове в България „1001 рецепти“, ще представи различни варианти и стилове за подреждане на красива трапеза. С тях ще направите специални, както празничните вечери с цялото семейство и приятели, така и ежедневното събиране около масата. Входът за семинара е безплатен с предварително записване на страницата на IKEA Family: http://goo.gl/n1gNnS

Подготовката за Великденските празници може да започне още сега. Можете да получите много вдъхновение как да внесете повече красота в ежедневието и да направи дома си специален. Сандра ще даде много нови идеи и решения как да освежите празничната трапеза. Тя ще демонстрира как пролетното настроение може да се пренесе на трапезата с колекцията PASKYNDA. А зелените нюанси могат да бъдат запазени и с OVERENS и така да се внесе повече красота в дома ви.

За тези, които предпочитат модерния дизайн, Сандра ще демострира и вариант в бяло с изчистените, овални форми на колекцията SKYN. А традиционният стил и романтиката от миналото ще бъде постигната чрез колекцията ARV.

Ако си мислите, че трапезата може да бъде само два вида – ежедневна и празнична, елате и се убедете, че с малко усилия и внимание на детайла, тя може да се преобразява и да създава настроение.

Семинарите IKEA Family в България стартират през 2014 г. с посещението на интериорния дизайнер Мая Ганжниеч, която представи най-актуалните решения за модерно обзавеждане. Идеята на инициативата е български и международни специалисти в сферата на обзавеждането да представят модерни и практични решения за дома. Именно затова ИКЕА предлага поредица от безплатни семинари за всички, които искат да открият идеи и съвети как да превърнат дома си в по-уютно, красиво и функционално място.