Как да организирате времето и парите си, за да бъдете в крак с най-акту­алните тенденции?

Италиански стилисти изготвиха перфектния план за пазаруване месец по месец. Не е необходимо да се затрупвате с безброй придобивки, важно е да направите една или две, но в точното време.

АПРИЛ: Акцентирайте върху аксесоарите

В разгара на лятото нямате нужда от повече дрехи, а от нови аксесоари. Първо: мини чанта. Но не каква да е, а в стила на 50-те години. Второ: обици. Изберете ги много големи и впечатля­ващи като форма и цвят.

Този сезон не бива да прекалявате с бижутата.

Идеалният вариант е да се задоволите само с големите обици. Трето: бейзболна шапка. Тя допълва спортния тоалет. Но търсете по-шикозен модел. И четвърто: ретро слънчеви очила.



МАЙ: Време е за градинско парти

Най-важната покупка в този месец са сандалите. Изберете актуален модел, който отговаря на вашия вкус. Това лято на мода са отворените обувки в духа на 20-те години.


Високият ток или платформата са задължителни. Ще се носят златните и сребърни ню­анси, както и сандали на равна под­метка. Декорациите с цветя са „черешката на тортата“.

ЮНИ: Морето ви очаква

Настъпил е моментът за нов бански. Цял или в две части, трябва да е в ярък, свеж цвят. Може да заложите на етно мотиви, на тропически десени или ретро стил.

Декорациите с бродерии и ръчни плетива също са актуални.

ЮЛИ: Нейно величество роклята

Този сезон модата е изключително женствена, така че дори да сте заклет почитател на панталоните, непременно добавете поне една рокля. Предлагаме ви тя да бъде в ретро или бохемски стил. Първият вариант е по кукленски закачлив и поставя акцент върху тали­ята. При втория може да си позволите и свръхдълги артистични модели.

АВГУСТ: Подсигурете се за прохладни вечери

След залез започва да става прохлад­но. Затова задължително добавете към гардероба си подходяща връхна дреха. Дали ще бъде лек пуловер или жилет­ка, изберете сами.

Важно е дрехата да е по-дълга, да пада свободно и да е с изчистен силует. Не се притеснявайте, ако изглежда така, сякаш сте купили един размер по-голяма. Изт: сп. „Журнал за жената”