Автор
Кристина Кирова

Правили ли сте секс на тези места?

В днешно време може да се каже, че сексът е навсякъде и под всякаква форма. И все пак има места, които въпреки разкрепостените нрави все още се смятат за нестандартни за страстни преживявания.

Кои са те, какви (не)удобства крият и кои са най-предпочитаните?

В парка, планината или на плажа

Няма нищо по-хубаво от спонтанния секс, особено ако той предизвиква и екстремни усещания, каквито ни предлага откритото пространство. Всъщност ласките сред природата могат да бъдат много романтични, но единствено ако имате приключенски дух и разбира се не рискувате да имате твърде много публика. Освен това е добре да прецените и климатичните условия.

В самолет

Преживяване за авантюристи, което всеки би опитал, но малко се осмеляват. Добър начин да запалите искрата във връзката си, ако пътувате с половинката си на почивка.

В кола

Може би най-обичайното необичайно място за секс. Кой не го е правил в кола? Несъмнено това усещане ни носи тръпка, едновременно заради ограниченото пространство и заради възможността да ни „хванат“.



В тоалетна на публично място

Добро място за секс, но може би с човек, с когото не планувате общо бъдеще. Едва ли ще е най-романтичното ви преживяване.

В офиса

Тук вече ходите по тънък лед. Трябва да бъдете сигурни в емоциите си, тъй като нарушаването на допустимите граници между колеги би могло да има сериозни последствия и със сигурност не бихте искали да имате подобна репутация сред колегите си. Но несъмнено сексът в офиса би бил интересно страстно преживяване.



В асансьора

Само си представете - прибирате се с половинката си от нощно заведение и стигате до асансьора, но страстта ви е толкова силна, че не успявате да дочакате да стигнете до апартамента и по пътя между етажите се отдавате на горещи ласки.

В киното

Какво по-вдъхновяващо от романтичен филм и почти празна зала? Перфектна възможност да се отдадете на любов...

Ако имате какво да допълните, ние сме на ваше разположение, ще го включим в списъка.