Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Правете любов на необичайни места

Луната е в знак Овен до 18:49ч. - Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение, искане да стане всичко и веднага. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Направете подхранваща маска. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Любовните авантюри, подписване на договори е желателно да отмените. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

От 15:08 до 18:49ч Луната ще се движи на празен ход, а в това време нищо важно не бива да се предприема. След това Луната преминава в знак Телец.

3-ти лунен ден от 08:13 до 08:50ч на следващия ден – Активизира се ментала. Сърпът на Луната започва вече да се вижда. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.