Април беше интересен месец, през който цели четири ретроградни планети объркваха плановете ни. Това го направи бавен, а в ежедневието на много от нас се появиха хора и ситуации от миналото, с които смятахме, че сме се справили.

Има голяма вероятност през този месец да сте се чувствали сякаш се въртите в кръг, не се притеснявайте, защото Новолунието ще промени тази тенденция. Промените няма да бъдат големи, но поне ще си поемем глътка свеж въздух.

Новолунието този месец е на 26 април и започва в 15,17 ч., пада се в практичния и земен знак на Телеца, което означава, че вероятно ще имате нужда да обмислите нещата, поне два пъти преди да вземете крайното решение.

Въпреки че Луната ще донесе ново начало, енергията на Телеца ще ни накара да забавим хода си и да мислим за сигурността си. Ще имаме нужда да установим твърди основи, преди да се впуснем в действие.

Ако от началото на годината се чувствате разпилени и усещате, че не фокусирате усилията си на едно място, това Новолуние ще ви даде възможността да откриете зоната си на комфорт.

Първите 8 часа на Новолунието са с най-силна енергия и в този период можете да си напишете до 10 желания. Телецът е най-силен в темите:

-Търпение, сигурност, доверие, стабилност

- Решителност

- Ценности

- Цялостност

- Постоянство

-Удовлетворение и доволство, хармония с природата, простите физически удоволствия и комфорт

-Всичките ни физически сетива и чувствеността се управляват от Телеца.

-Той управлява и материалните натрупвания - пари, притежания, собственост. Телец може да ни помогне да напредваме към осъзнатите си цели, стъпка по стъпка, с необходимата последователност... до постигането им.


Не забравяйте, че е добре желанията да са написани в сегашно време и да не бъдат свързани с други хора.

Примери:

- Искам с лекота да се наслаждавам на удоволствията в живота.

- Искам с лекота за изграждам личните си граници, с което да увелича личната си сила.

- Искам с лекота да изразявам нуждите си без да се привързвам към крайния резултат.

Късмет, мечтателки!