Не познаваме много жени на 44 години, които да изглеждат по този невероятен начин! Снимката, която виждате по-горе е доказателство, че всяка една себеуважаваща се жена може да изглежда перфектно по бански костюм стига да има желязна воля и малко време.

С това стегнато тяло може да се похвали една от най-красивите и известни личности на нашето време.

Тя е майка на близначета, певица, актриса, дизайнер, има свои парфюми, снима се в куп реклами и една от най-горещите латино диви!

Тя е Дженифър Лопес!

Четете още: Дамата в бяло: Дженифър Лопес

Сингъл и супер секси, Дженифър обича да дразни своите (мъжки) почитатели със сексапилните си извивки и естествената си красота.

В момента Джен е на почивка с една от най-добрите си приятелки Лиа Ремини, позната ни от сериала „King Of Queens”. Двете красавици се забавляват заедно и не спират да пускат снимки в социалните мрежи.

* Лиа и Дженифър

Ла Лопес показва завидна фигура по доста оскъден кафяв бански костюм. На друга снимка тя позира, обърната в профил по червен бански костюм, гледайки замечтано...

Дженифър е една от най-сексапилните звезди в Холивуд. Тя е такава не само заради таланта си, но и заради фигурата си. Прочутите й задни части са застраховани за един милион долара!

Четете още: Стилните Лопес: Джей Ло и Еме