Автор
Woman.bg

Появи се трейлър на скандалния български филм ''Сбогом, мамо''

В мрежата се появи дебютният трейлър на скандалния български филм "Сбогом, мамо", съобщава avtora.com

Продукцията, зад която стои една от най-коментираните ни в последните месеци сънароднички Мишел Бонев, тръгва по родните екрани от 6 май.

Лентата съдържа много автобиографични моменти, като в каста освен самата Бонев, участват и още куп популярни имена от родната сцена като Юлиян Вергов, Татяна Лолова, Илка Зафирова и много др.

Самият филм нашумя изключително през последната година, след като спечели специалното отличие Action for Women на международния фестивал във Венеция - събитие, което за съжаление, бе последвано от редица скандали.

Веднага след връчването на наградата, медиите на Апенините обявиха, че зад присъждането стои поръчка на премиера Силвио Берлускони, който лично е заръчал на културния си министър Сандро Бонди да отличи българската актриса.

Отделно от това пък пресата заподозря, че по време на представянето на "Сбогом, мамо" в Италия, всички разноски на родната делегация, в която бе дори и министър Вежди Рашидов, са поети от местната хазна, като за лукса са изхарчени близо половин милион евро държавни средства.