Автор
Woman.bg

Повече от 15 музиканти изпълняват музиката към спектакъла „Мистерията Еньовден“

Големият спектакъл на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“ ще бъде показан през април месец на 8, 9 и 10 в зала 1 на Националния дворец на културата.

Първата новост, на която залага известната треньорка е присъствието на бенд. Повече от 15 музиканти ще изпълнят музиката към спектакъла на живо, което се превръща в истинско предизвикателство за всички участници в представлението. Имената на изпълнителите част от бенда ще бъдат обявени съвсем скоро.

Големият бенд ще се включи към изпълненията на Деси Добрева, Валерия Момчилова – Мона, Звездомир Керемидчиев – Звезди, рап формация „Хората от гетото“ и специалното живо изпълнение на кавал, представено от Костадин Генчев.


„Всичко ще бъде различно от първото ни показване на спектакъла на сцена. Амбицията ми е да го направим още по-зрелищно, по-силно и по-вълнуващо, когато го покажем през април в зала 1 на НДК“, споделя Нешка Робева.

„Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Спектакълът е завет и за младото поколение.

Вълшебството на „Мистерията Еньовден“ показват трупата на NeshkaАrt, най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьорът Метин Енимехмедов и момчетата от брейк денс формация „X-ENERGY CREW“. Глас и участник в спектакъла е големият български актьор – Васил Михайлов.



Мистерията Еньовден ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.




Всичко за спектакъла „Мистерията Еньовден“ можете да следите и от официалната Facebook страница - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden