Кой е казал, че не можем да бъдем секси и през мразовитите дни.

Зимният сезон настъпва бавно, но пък за сметка на това обещава красноречиво да докаже на дамската половина от човечеството, че елегантната и чувствена визия върви ръка за ръка не само с пролетно-летните месеци.

Забравете за дебелите шуби и огромните апрески. И през зимата можете, а и трябва, да изглеждате секси. Добрата новина е, че стилната, дръзка визия е съвсем близо, а именно на един ботуш разстояние. Но не какъв да е, а с дължина до или над коляното.

Четете още: Направи си сама: Ботуши над коляното

За известно време този модел ботуши бе изтикан в периферията на есенната мода, но този сезон убедително се завърна на сцената и отново си извоюва водещата роля в есенно-зимния гардероб, след като беше включен в ревютата на редица известни дизайнери.

И докато модни къщи като Gucci залагат на комфорта, представяйки ботуши над коляното на равна подметка, други брандове предлагат на своите клиенти изящни шедьоври на на повдигната подметка или тънък ток.

Независимо дали са на платформа, с дебел ток, тънък ток или без такъв те са абсолютно задължителен елемент от гардероба ви, разбирайте от стила ви, защото ще му придадат неподръжаем сексапил и дързост, а на вас самата омайваща самоувереност.

Ако се чудите с какво да комбинирате въпросните високи чизми, заложете на мини поли, свободни туники, рокли тип "тениска", кожени клинове и skinny дънки.