Истината е, че природата може да съществува без нас, но ние със сигурност не можем без нея. И в този ред на мисли ако познавате природата, слушате тялото си и го подкрепяте в ежедневните срещи с вируси и бактерии, ще намалите значително нуждата от прибягване до лекарства.

Имахме големи планове за изминалия уикенд, свързани с пътуване извън града, но за жалост една внезапна настинка ги провали.

За наша радост докато се чудихме как да се справим с болестта и да подсилим имунитета си без лекарства, на помощ ни се притече хранителната добавка от натурални екстракти.

Смяната на сезоните, постоянната работа пред компютара и физическото натоварване са само част от факторите, които негативно влияят на нашето здраве, затова подкрепете организма, за да избегнете нежелани инфекции.

А най-надеждният партньор в ежедневните срещи на имунната ви система с нежеланите гости е IMMUNOPOWER®

Продукт, представляващ уникална комбинация от натурални екстракти от ехинацея и облепиха със силен имуностимулиращ ефект, цитрусови биофлавоноиди, микроелементи и витамини, които действат изключително благоприятно върху клетките на имунната система.

Ехинацеята е изключително ефикасна, когато се борите с вируси или бактерии. Тя спомага активирането на фагоцитите, които от своя страна разпознават и неутрализират чуждите агенти (вируси, бактерии, чужди аминокиселини и частици). Редовното приемане предпазва от появата на хрема, възпалено гърло, повишена температура или отпадналост.

При умора, физическо натоварване, грип, възпаления или инфекциозни заболявания ценен помощник е екстрактът от облепиха. Той е богат на витамини B и C, ябълчена киселина, каротин, минерали, желязо и други полезни вещества.

Въпреки че заради вкуса си облепихата е позната като сибирски ананас, на външен вид бихте я объркали по-скоро с дренки. Богатият й на каротеноиди състав има укрепващо и антибактериално действие. Това създава благоприятен ефект при локални възпаления като синузит, ларингит или фарингит. Някои стоматолози я използват при парадонтит, стоматит и пулпит.

Той комбинира и микроелементи с доказан ефект върху имунните клетки, цитрусови биофлавоноиди, витамини А, D и E. Така Имунопауър се превръща във ваш верен съюзник, който ще подготви организма ви за всички изпитания, които могат да му се изпречат.