Светът на шоу бизнеса е пълен със съблазни и много малко хора могат да устоят на изкушенията. Но изброените по-долу звезди доказаха, че техният живот не се е ръководил само от парите, славата и секса. Ето кои звезди останаха верни на принципите си, без да се съобразяват с общественото мнение, въпреки че не приличат на целомъдрени особи:

Брук Шийлдс

Брук има трудно и доста натоварено детство, защото започва да се снима като модел още в ранно детство. Близките й дори се опасяват, че тази твърде ранна кариера ще погуби душата на Шийлдс, но майка й не била сред тях. Амбициозната родителка разрешила момичето й да се снима за „Плейбой” едва на 10 години, но съдът забранява публикуването на скандалните снимки. Това не спира майка й, която след 4 години урежда Брук за шокираща фотосесия за Келвин Клайн. Малко след това започва и кариера в киното, но твърдо се зарича да се омъжи девствена. Така и става – на 22 години тя сключва брак с тенисиста Андре Агаси, който е нейният първи мъж.



Майли Сайръс

Може и да не вярвате, но лошото момиче Майли Сайръс на американската музика си обещава да се омъжи девствена. 24-годишната певица се облича скандално, но извън сцената се държи доста прилично-не взима наркотици, внимава с алкохола и дори не пуши. Сега е отдадена на актьора Лиъм Хемсуърт, с когото се събира и разделя многократно. Тя е категорична, че той е единствената любов в живота й, въпреки че се е виждала и с други мъже.

Бионсе

Като малка, Бионсе се труди неуморно, за да се превърне в поп дива. Участва във всевъзможни кастинги, конкурси, училищни концерти. Уверено върви към славата. Красавицата неведнъж получава сексуални намеци от продуценти, но винаги ги реже. Срещата с рапъра Джей Зи променя всичко. 21-годишната певица се влюбва като луда в човека, който по-късно става неин съпруг и продуцент. През 2008 двата се женят, а четири години по-късно се ражда първото им дете. Тази година Бионсе дари живот и на близнаци.

Уитни Хюстън

Малката Уитни не мечтае за слава и кариера. Живее живот на нормално момиче, което пее в църковния хор. Израства под грижите на строгата си баба. Продуцент обаче чува 20-годишната певица и веднага й предлага договор. Следват пари, слава, поклонници. Тя обаче има очи само за Боби Браун-лошото момче на американската музика. Въпреки предупрежденията на баба си се омъжва за него и той става първия мъж в живота й. И първият, който я пребива. Въпреки че се развежда с него, той успя да я пристрасти към наркотиците и алкохола. Умира на 48 години във ваната.


Матю Морисън

Звездата от сериала „Клуб Веселие” Матю Морисън е изключително привлекателен мъж и около него винаги е пълно с много красиви жени. Но той не бързал да се разделя с девствеността си. Първо защото е убеден християнин и възпитан като моралист, второ, защото чака единствената. Когато става на 21 години я среща-Рене Пуенте, за която побързва да се сгоди.

Четете още: Видовете женски оргазъм