Точно седмица ни дели от шоуто на най-добрите диджеи, което гостува в София на 27 февруари в зала „Aрена Армеец“.

Организаторите обявиха, че пускат последни 1000 билета за ТОP 100 DJs WORLD TOUR, което гарантира пълна зала и много емоции. София ще бъде една от 5-те спирка в света, която ще танцува под музиката на диджей номер 1 HARDWELL, любимия FEDDE LE GRAND и неотразимото дуо SUNNERY JAMES&RYAN MARCIANO.

Заедно с наближаването на шоуто, станаха ясни и по-интересни детайли от изискванията на артистите и продуцентите на шоуто.

Холандските продуценти имат още по-големи изисквания за „специалните ефекти“, което означава, че фойерверките, конфетите и всички други изненади, ще бъдат в изобилие през цялата вечер. "След ARMIN ONLY INTENSE миналата година, не можем да си позволим да направим нещо по-слабо. Хората очакват забавление и ние ще го предоставим. Допълнихме шоуто с няколко екстри :)", споделя в тази връзка Теса Спрангемайер, тур мениджър на събитието (ALDA Events).

Fedde Le Grand пък този път няма да бъде придружаван от своята приятелка, която е и негов фитнес инструктор. Това обаче очевидно няма да го спре да поддържа тялото и ума в добра форма, тъй като в бекстейдж зоната по негови изисквания трябва да бъде изградена малка фитнес зала.

Паралелно със световното турне DJ MAG провежда и престижния конкурс за най-добър клуб в света DJ MAG 100 CLUBS. Гласуването приключва след броени дни, а в класацията участва и съорганизатора на турнето YALTA CLUB, който всеки може да подкрепи като даде своя глас тук. Последните 1000 билета са на цена 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Еventim в цялата страна.