Куп знаменитости се събраха на премиерата на втората част на заснетия по трилогията на Вероника Рот филм „Дивергенти” - „Дивергенти: Бунтовници” в Ню Йорк.

В продължението на вълнуващото екшън приключение Трис (Шейлин Удли) и Фор (Тио Джеймс) се надпреварват с времето, опитвайки се да намерят съюзници и да избегнат преследвачите на фракционния лидер Джанин (Кейт Уинслет).

Преследвана от спомени, Трис се бори с натрапчиви мисли за мъка, вина, прошка, лоялност, идентичност и любов. Отчаяно желаеща да защити тези, които обича, в крайна сметка тя успява да отключи истината за миналото и да види бъдещето на своя свят.

Една от дамите, които допринесоха за необходимата доза свежест и красота на червения килим, бе Суки Уотърхаус.

Британската красавица, която гради шеметна кариера на модния подиум, сега обръща поглед и към киното. Уотърхаус играе във втората част от хитовата поредица „Дивергенти: Бунтовници“.

Четете още: Gwen Style: T-shirt + дънки

22-годишната се появи в изключително нежна токля от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Reem Acra. Пастелното творение й стоеше страхотно, подчертавайки фината й фигура.

Романтична прическа с обем и грим с очна линия допълваха визията й.

Русокосата звезда, която от близо две години излиза с Брадли Купър се появи сама на събитието, но това не й попречи да разведри обстановката и да покаже най-забавните си гримаси, на които е способна.

Суки Уотърхаус е едно от свежите нови лица в света на модата и то с основателна причина! Тя има невинно лолитско излъчване, което обаче се харесва не само на любимия ѝ Брадли, но и на най-големите имена в света на модата и киното.

Допада ли ви нейната приказна визия?

Четете още: Жълт тренчкот! Пролет идва