Дженифър Лопес е на 45 години! Тя е успешна изпълнителка, актриса, жури в музикално предаване, дизайнер, майка, а сега и автор на книга, която носи заглавието „True Love” („Истинска любов“).

На страниците на четивото Ла Лопес оголва себе си, разкрива своята същност и най-вече борбата с ниското си самочувствие и страха да бъде сама.

Бихте ли предположили, че Дженифър е самотна и се бори с ниско самочувствие? Ние не. Латината започва да пише книгата си в същата година, когато 8-годишният й брак с Марк Антъни се разпада.

* Марк Антъни и Дженифър Лопес

* Джей Ло с децата си

В момента дивата промотира книгата си и не спира да обикаля телевизионните предавания, където говори за любовта, раздялата, живота и шоубизнеса.

Тя разговаря с двете телевизионни водещи Kathie Lee Gifford и Hoda Kotb за романсите си с различните мъже, с които е имала връзка. Лопес споделя как като малка е вярвала в любовта от приказките и е мечтала за принца, който ще я спаси от Бронкс.

Четете още: Джей Ло: Единствено Бен Афлек разби сърцето ми

ВИДЕО:

Освен с постиженията си в различни сфери на шоубизнеса, Джей Ло е известна с безупречните си визии. За вчерашното интервю тя бе заложила на светло синя рокля, която й стоеше невероятно!

Звездата признава, че има проблеми със самоуважението – нещо, което едва ли някой може да повярва, имайки предвид колко уверена винаги изглежда певицата. Тази липса на самочувствие я кара да се чувства така, сякаш е недостойна за любов и това я кара да се бори за успеха си като артист.

Четете още: Джей Ло трудно заобичала себе си

Според нас подобна визия не би могла да буди и грам съмнение, че Дженифър е готова за истинската любов с човек, който умее да я цени и уважава. Тя го заслужава!

Но нека се върнем към синята дреха, която подчертаваше по прекасен начин сексапилното тяло на красивата Лопес.



Тя я бе съчетала със златисти обувки на висок ток и стилна дамска чанта. Перфектен грим и безупречна прическа допълваха секси визията й.



В края на интервюто майката на близначета призна, че се впуска от връзка във връзка, защото се обвързва веднага, когато намери мъж, който я кара да се чувства комфортно и с когото има химия.

* Каспър и Джей Ло се разделиха през юни тази година