Автор
Woman.bg

Пореден звезден годеж – Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд

Милионерската наследница Ники Хилтън и банкера Джеймс Ротшилд са се сгодили този уикенд по време на романтична разходка с лодка на езерото Комо в Италия.

Ротшилд изненадал Ники с предложението, като преди това предприел тайно пътуване до Щатите, за да спази традицията и да поиска първо ръката ѝ от родилите ѝ.

Двамата са заедно от 2011 г. и Джеймс решил да зададе големия въпрос по време на европейско пътешествие, на което двамата празнували годишнината от връзката си.

Четете още: 10 ВИП локации за сватби

По-голямата сестра на Ники, Парис, използва социалната мрежа Twitter, за да отправи поздравленията си, публикувайки снимка на двойката с коментар: "Поздравления за годежа, Ники! Толкова се радвам за теб, ще бъдеш най-красивата булка!"

Въпреки че Ники е популярна основно с потеклото си, тя успя да си изгради име в модните среди и дори стана дизайнер на своя модна марка, предлагаща чанти и бижута. Книга, посветена на стила ѝ ще излезе през този септември.

Това ще бъде втори брак за Хилтън, която през 2004 г. се венча за Тод Мейстър на церемония в Лас Вегас, а бракът беше анулиран след три месеца.

Чететре още: Сватба с камила, магаре или слон