Каквото и да се каже по адрес на задните части на Ким Кардашиян няма да отговаря на сто процента на истината, защото сме сигурни, че ние, вие и всички други хора, които ежедневно следят 33-годишната звезда, виждаме „истината“ под друг ъгъл.

Дупето на Ким бива коментирано и фотографирано по всяко време на денонощеието и бихме могли да напишен цяла статия само за него, но все пак е важна и неговата притежателка...

Ким обожава да демонстрира сочните си форми и се гордее с по-слабата си фигура си след раждането на Норт.

Напоследък все по-рядко виждаме риалити звездата в компанията на малката си дъщеричка, което доведе до негативни коментари по нейн адрес.

За сметка на това годеницата на Кание Уест се отдава на приятни вечери в скъпи ресторанти с нейни близки приятелки.

Четете още: Вдъхновение на деня: Цветен акцент

Вчерашната й визия се състоеше от къс топ с дълъг ръкав и пола с висока талия тип молив на модна марка Calvin Klein.

Четете още: Кание, Ким и червената рокля

Не за първи път виждаме брюнетката с този тоалет. В друга статия обаче ще обърнем по-специално внимание на него

Червената дреха описваше всяка една част от фигурата на звездата, а сандалите на висок ток я правеха да изглежда по-висока.

Нека ви припомним, че Кание предложи брак на Ким навръх 33-тия й рожден ден през октомври миналата година, а малко преди това двамата разказаха, че мечтаят брачната церемония да се състои не къде да е, а именно в града на любовта Париж, който звездите смятали за свой втори дом.

Четете още: Ким и Кание вдигат сватба на 24 май

Допълнителни подробности за сватбата на двойката все още не са разкрити, но самата Кардашиян наскоро призна, че ще "изневери" на грандиозните церемонии в името на "супер интимна обстановка".