Ако сте от жените, които не притежават естествени плътни веджи, то по-долу в нашата статия ще разберете как да се сдобиете с красиви гъсти вежди.

Има няколко начина, които ще ви помогнат да направите веждите си по-плътни без много усилия.

Нарисувайте веждите си с молив


Този е начин е сред най-лесните, с които може да направите веждите си ппо-плътни. Важно е да използвате молив за вежди в подходящ цвят, за да очертаете веждите си и по-точно участъците, които са по-рехави. Не пекалявайте с молива, за да не изглеждате прекалено изкуствени.

Опитайте се да очертаете веждите си с бял молив за вежди, контур, който да следвате след това. Не излизайте от очертаната линия. Използвайте молив за очи на естествена светлина, без увеличено огледало.

Маркер за вежди

Друга алтернатива са маркерите за вежди, които са много лесни за упортеба, особено в по-тънките зони на веждите. Те позволяват по-деликатно и прецизно очертаване, благодарение на техният тънък връх.

Четете още: Лилав разкош върху устните

Пудра за вежди

Има специална пудра за вежди, с която може да направите веждите си по-тъмни или по-светли. Цвета на пудрата зависи от цвета на вашата коса. Не е задължително да бъдат в един и същи тон.

Четка за вежди

За да постигнете красиви и плътни вежди е желателно да използвате четка за вежди. С четката за вежди може да подредите косъмчетата и да ги разрешите. Винаги трябва да използвате четката за вежди нагоре. Убедете се, че четката ви е насочена нагоре или надолу, за да придадете нова „дефиниция” на веждите си.

Четете още: Убийствено червено – секси и задължително!

Балсам за вежди

Знаете ли, че освен балсам за коса, съществува и балсам за вежди ? Този продукт ще направи веждите ви по-гладки и красиви. Балсамите са вежди са различни, затова изберете подходящ за вашите вежди и ги направете изящни, плътни и красиви.