Автор
Woman.bg

Полугола жена ви моли да сложите зимните гуми

Студено, студено, колко да е студено? Поне 15 температурни рекорда бяха счупени тази сутрин в различни части на страната, но това не възпря граждански активна девойка да се разсъблече само по бельо и ботуши.

Младото момиче не е хвърлило дрехите просто току тъй – целта е да привлече вниманието на шофьорите във Варна по наболял проблем – непоставените зимни гуми, пише inews.bg

В условията на не дотам добре почистени улици и небрежността на голяма част от шофьорите, които все още се движат с летни гуми, пътищата се превръщат във все по-рискова зона и за тях, и за пешеходците.

Дано призивът на момичето, престрашило се да излезе полуголо на минусовите температури, вразуми шофьорите и те най-сетне сложат съответните за сезона гуми.

Инициативата е поредната на лидера на Партията на българските мъже Росен Марков, който само преди дни направи серенада под балкона на вицепрезидента Маргарита Попова, а през ноември отново вербува младо момиче, голо до кръста, да агитира шофьорите в морската столица да запалят фаровете.