Автор
Woman.bg

Положителните и отрицателните страни на сватбата

Господа, сватбеният сезон наближава, а с него летят и поканите за сватба. Всяка година имате един приятел, който с радост би желал да даде половината си неща на любимата и така да докаже, че я обича.

Преди една седмица имахме честта да се запознаем със съдия по бракоразводните дела и практически имаме твърде много добри отговори на въпроса "Защо не искаме да се женим?". Няма да издаваме имена, защото не сме сигурни, че имаме право, следователно ще споделим някои от важните впечатления относно сватбената церемония. Разбира се, всеки медал има две страни, следователно препоръчваме да се запознаете с положителните и отрицателните страни на сватбената покана!

Отрицателно

Високите разходи

Сериозно, все още не познаваме човек, който да бъде замерян с пари на работното си място! Всяка сватба прави по една дупка в месечния бюджет на мъжа и това се случва всеки сезон. Започваме с разходите за ергенското парти, нов костюм, обувки, разходи по пътуването, разходи по преспиването, разходи за подарък (препоръчваме да купите тостер, защото идва с обемна кутия) и още много други. Да не говорим, че стриптизьорките вдигат цените по време на топлия сезон, следователно наистина сме прецакани!

Положително

Шаферки

Винаги сме го казвали, но ще повторим - сватбата е душевната виагра за всяка жена! Организмът на шаферката е буквално предрусал с допамин, а ефирните рокли се оказват толкова палави, че до края на вечерта имате шансове да създадете повече спомени, отколкото Роко някога е успял да създаде на актрисите. Всеки мъж има желание да постави една такава в списъка със завоевания - успехът е гарантиран.

Вижте още положителни и отрицателни черти ето ТУК!