Нека видим кои са късметлийките, успели да спечелят любовта на най-големите майстори на топката (неизменно подплатени с дебели банкови сметки).

Тези момичета наистина са ударили джакпота – половинките им са богати, привлекателни и знаменити. Но красавиците също имат с какво да се похвалят.

Ирина Шейк


Красивата рускиня, снимайки се за „Sports Illustrated” и за фирмата за бельо „Intimissimi” някак е намерила време да омае един от най-добрите футболисти на нашето време – младия хубавец Кристиано Роналдо от „Реал Мадрид“. Носеха се слухове и за сватба, но все още очакваме това радостно събитие.

Виктория Бекъм

Четете още: Виктория Бекъм: Гордея се с Дейвид


Ако връзката на Ирина Шейк и Роналдо е най-шумният „футболен романс“ от последните години, то женитбата между бившата Спайска и Дейвид Бекъм е най-голямата любовно-футболна история на всички времена! Вики вече от 13 години е омъжена за играча, който е един от най-скъпоплатените футболисти в историята. През това време хубавицата е успяла да роди на спортиста и четири деца.

Шакира

Четете още: Шакира: Майчинството не е толкова лесно

Горда притежателка на десетки международни награди и двукратно обявена за „най-сексапилната жена на планетата“. Шакира поддържаше любовна връзка със сина на бивш аржентински президент цели 11 години, но през 2011 г. го изостави и си намери нов кавалер – защитника от „Барселона“ Жерар Пике. Красавецът е с десет години по-млад от певицата, но при това вече е спечелил титлата „Световен шампион“. Двамата вече имат и син.

Алена Середова


Чешка манекенка, понякога телевизионна водеща, а още по-рядко и актриса. Алена Середова е най-известна със своите секси фотосесии за мъжки списания. Както и с факта, че е жена на Жанлуиджи Буфон – един от най-добрите вратари на всички времена. Двойката има две деца, първото от които е родено през 2007 г. Въпреки това двамата се оженили официално чак през 2011 г.

Абигейл Кланси


Във Великобритания сякаш е модерно футболните знаменитости да си избират невести от кориците на списания за мъже. Най-силният играч на британския национален отбор Питър Крауч си е харесал Абигейл Кланси, красила обложките на „Playboy”, “Maxim” и „Nuts”. През 2009 г. двамата се сгодили, а на 14 март 2011 г. се родила и дъщеря им. Двамата се оженили на 30 юни същата година.

Илари Блази


Също като Алена Середова Илари поработила като фотомодел и телевизионна водеща. И не спряла дотук, а си намерила и виден футболист за съпруг – италианеца Франческо Тоти, полузащитник на „Рома“ и световен шампион за 2006 г.

Лорена Бернал


На 17-годишна възраст Лорена Бернал спечелила конкурса за красота „Мис Испания“. След това разбира се започнала кариера на фотомодел, а футболистите просто не могат да устоят пред изкушението на фотомоделите! Затова полузащитникът на „Арсенал“ Микел Арета хлътнал по хубавицата. През 2009 г. се родил синът им Габриел, а година по-късно двамата се оженили.