Автор
Woman.bg

Половината от притежателите на татуировки съжаляват за тях

В днешно време татуировките красят телата не само на любителите на арт изкуството, но и на едни от най-изтъкнатите личности в шоубизнеса и политиката и това за никого не остава в тайна.

Повечето от звездите показват недоволството си от избора да се татуират, като често променят или напълно премахват старите рисунки по кожата си.

Предизвикано от честата промяна на изображенията върху кожата на знаменитостите, ново проучване разкрива, че 4 от всеки 10 души с татуировки съжаляват за поне една от тях.

1 от 6 анкетирани споделят, че толкова много мразят мастилените картини по тялото си, че са готови на хирургическа намеса, за да ги отстранят. 34% са на мнение, че татуировките пречат на успеха в бизнеса,а 20% имат страх от вида на рисунките, когато възрастта им напредне и кожата им се отпусне. Според малък процент от запитаните жена с татуировки по цялото тяло често изглежда лесна и съгласна на секс за една нощ, предаде БГНЕС.

Четете още: Най-странната татуировка: Младеж си татуира сметка от McDonald’s

Според проучването годините, в които хората най-много залитат към изписването на всевъзможни неща по тялото си са между 18 и 20г., когато тийнейджърите са силно емоционални и обзети от всевъзможни желания и мисли.

Най-изненадващото откритие на проучването е, че когато става дума за приключила романтика, татуировките биват премахвани възможно най-бързо, дори още на следващия ден след раздялата.

Четете още: Вижте как татуист отмъсти на гаджето си!