Понякога е достатъчно да се спрете на една впечатляваща дреха, която ще направи цялостната ви визия по-специална и оригинална.

В този случай модната блогърка Сара от http://collagevintage.com/ бе заложила на стилен тоалет за наградите на сп. Cosmopolitan.

Дрехата, която най-много ни грабна вниманието, бе елегантна пола с дължина до земята, покрита с множество златисти пайети.

Сара я бе комбинирала с черно бюстие, елегантни сандали на висок ток и малка дамска чанта.

Четете още: Стрийт стил хит: Бейзболни шапки

Прическата й много ни допадна. Както много пъти сме писали, плитките са неостаряваща тендениця и любима прическа на много модни блогърки.

Сара умело демонстрира как се носи лъскава дреха, без тя да изглежда евтино. Ако искате да облечете дреха с камъни, мъниста и пайети, то останалите аксесоари и дрехи трябва да бъдат напълно изчистени и семпли, а не претрупани и кичозни!

Четете още: Да или не: Полата на Бионсе?

За да сте центъра на вниманието трябва да експериментирате с цветове, материи, кройки, аксесоари. Спрете се на интересни модели, неочаквани кройки и поне един лъскав елемент, който ще допълни по красив начин цялостната ви визия. Съветваме ви да залагате на дрехи, обсипани с пайети и мъниста за важни събития.



топ – Zara; пола – Sayan; дамска чанта – Céline; пръстен – Aristocrazy; обувки – Zara;