Автор
Woman.bg

Покупки, с които да отпразнувате настъпилата пролет

Ще си говорим за мода. Да, стилът на пролетта разцъфва и ако все още се колебаете какви нови дрехи и аксесоари да си купите в чест на новия сезон, то ние сме ви приготвили кратък, но изчерпателен списък.

Независимо дали искате напълно да подновите пролетиня си гаредроб и така да прогоните зимната летаргия или ще заложите да добрата, стара класика, освежена само с няколко леки щриха, следващите покупки ще ви свършат чудесна работа.

Що се отнася до цветовете на пролетта, то те са деликатни и пастелни. Към „класиците в модната школа - черно, бяло, бежово, добавяме бананово жълтото, млечното синьо-лилаво (с новото име „мляко с боровинки”) и цвят „марсала”. Придружени от свежите - зелено, синьо, лилаво, в пълната им цветова гама.



Тази пролет се забелязва превес на ниските подметки - мокасини, балеринки и нежни кецове. Неперменно се сдобийте с чифт ниски, удобни обувки.

Като акцент в чантите се появяват предимно късите дръжки. Клъчовете пък освобождават ръцете на своите притежателки, за да увиснат около телата им на дълги презрамки.


Скъсани дънки... О, да, без тях не може!

Дългите, ефирни рокли и поли, напомнящи ни за бохемските копнежи, продължават да властват в модата и през тази година.

Няма да сбъркате, залагайки на флорални мотиви!

Райето, което почти никога не излиза от мода, сега е силно застъпено в актуалните за сезона тенденции. Прочетете повече - Пролетна инвазия – райе и пак райе!

Велур и дантела - прозрачните, секси материи, които загатват женската красота са на почит и тази година.

Слънчеви очила с графични акценти, пигментация на рамките и артистично смесване на форми.