Познаваме много момичета, които нямаха търпение да дойдат топлите летни дни, за да извадят късите полички и да покажат красивите си крака.

Все пак основната идея да носите подобна дреха е да се изфукате със стройна фигура и стегнати крака.

Много дами не умеят да комбинират късите си поли с подходящите обувки и не знаят как да изтъкнат предимствата на фигурата си и да я направят да изглежда още по-стройна.

По-долу сме описали най-успешните комбинации между мини поли/рокли и различните стилове обувки.

Кецове

Обожаваме ги! Сигурно вече сте разбрали, че това са едни от любимите ни обувки...

Ако сте почитателка на небрежните визии и обичате да залагате на равните обувки за вашето ежедневие, то с комбинацията от пола и кецове ще ударите в десетката.

Спортно-елегантната визия е идеална за всеки един повод. Придържайте се към по-женствените и едноцветни модели кецове, които може да съчетаете с пола от деним или ефирна рокличка.

Балеринки


Удобни и модерни – балеринките са предпочитани от младите жени.

Ако съчетаете балеринките (или обувките тип пантофки) с къса пола и се придържате към по-изчистен и семпъл стил, то резултатът ще бъде наистина поразителен, а краката ви ще бъдат достойни за показ!

Обувки на тънък ток

Това са обувки в по-елегантен стил, но пък с къса пола те стоят много добре. Разнообразието е голямо – от обувки на висок ток с каишка, с множество детайли, с ярки цветове или такива, които са с отворени пръсти. С подобна стилна обувки краката ви ще изглеждат красиви и дълги.

Четете още: Must have: Елегантни обувки на висок ток