Автор
Woman.bg

Подходящата за вас дестинация според зодията - част II

Продължение от част I

Великденските празници са идеално време да планираме лятната си ваканция - имаме време да седнем на комютъра и да разгледаме, за да открием точно офертата, която отговаря най-много на нашите изисквания и индивидуалност.

Индивидуалността в голяма степен зависи от зодиакалния знак, ето защо ние ви предлагаме втората част от списъка с дестинации, подходящи за всяка зодия!

Везни

Гърция

Вие сте почитателки на естетиката, ето защо обичате да сте заобиколени от невероятни гледки, каквито предлага вълшебна Гърция! Невероятна и старинна култура, монументи, топли води и красиви плажове - какво повече би могла да иска една везна.

Скорпион

Куба

Вие сте пламенни и залагате на силните страсти, ето защо Куба е подходящото място за вас. Имате носталгия по миналото и се чувствате добре в страна, запазила своя дух и където бихте могли да забравите реалността.

Стрелец

Мароко

Какво повече да кажем - вие издигате пътуването в култ, ето защо за вас дестинацията на мечтите е такава, в която можете да се потопите и да забравите поне за малко изцяло света, в който живеете. Мароко със своите пустини, невероятни хотели и интересни хора ще ви плени и е възможно да не искате да се завръщате никога повече към родното място.

Козирог

Рим

Култура, богата история и невероятна италианска атмосфера - всичко това отговаря перфектно на вашата осанка. Вие сте търпеливи и вярвате в силата на времето и нямате търпение да откриете как са живели жителите на Великата римска империя - за да почерпите вдъхновение от тяхната борбеност и постоянство.

Водолей

Норвегия

Норвегия е красиво място, благодарение на своето студено, но гостоприемно очарование. Освен това, за вас е важно страната, в която живеете да има подходяща социална система и устойчиви екологични решения - а Норвегия предлага точно такива!

Риби

Бали

Вие имате сложен характер, успявате да създадете спокойна атмосфера около себе си и вярвате в полета на духа. Поради тази причина едно специално място като Бали ще ви зареди с положителна енергия и ще презареди батериите ви за месеци наред, не се колебайте!