Автор
Woman.bg

Подходящата за вас дестинация според зодията - част I

Живеем във време, в което пътуванията са все по-достъпни и въображението ни може да засити своя глад за нови страни, култури и красиви места.

Коя е обаче е подходящата дестинация за вас, къде ще се чувствате най-добре? Зодиакалният ви знак може да ви помогне!

Овен

Мачу Пикчу

Вашата авантюристична природа и потребността ви от нови и нови изживявания би ви накарало да изберете наистина интересна дестинация. Вместо популярните пътешествия в Европа, на вас ви приляга мистичната среда на Мачу Пикчу.

Телец

Амстердам

Вие си падате по определен тип удоволствия, ето защо Амстердам е подходящ за вас. Прекрасна природа, зелено пространство и много, много забавление - това е подходящият град за вас!

Близнаци

Токио

Вашата воля се променя много бързо, ето защо за вас са подходящи космополитни градове. Токио с невероятните си цветове, светлини и многобройно население е точно мястото за вас!

Рак

Хавай

Вие обичате слънчевите лъчи, като в същото време за вас е важно да попаднете на уютно и красиво място със собствен чар. Освен това, като воден знак, за вас няма нищо по-хубаво от това да бъдете близо до вода.

Лъв

Рио Де Жанейро

Забавно място, изпълнено с живот, където можете да танцувате на воля и да се забавлявате – това е Рио Де Жанейро. Без значение дали сте футболни фенове, обичате карнавалния дух, или просто сте любители на топлите слънчеви лъчи – това е мястото за вас!

Дева

Париж

Никоя представителка на друга зодия не държи на безупречния стил, колкото девата. Париж е онова невероятно място на света, където можете да се порадвате на хубави сгради, красиви гледки и невероятна мода!

Очаквайте продължение