Високите скули са признак за красота. Освен че са супер секси, те издължават лицето ви.

Гримът е перфектният начин да наблегнем на красивите си черти. Наистина, скулите имат огромна роля при създаването на добра визия.

Най-добрият начин да имате безупречен вид е да създадете перфектни и висoки скули с грим.

Само с помощта на малко бронзова пудра и блясък вие ще изглеждате безупречно.



Всичко от което се нуждаете е:


Бронзова пудра, която подхожда на цвета на лицето ви, но все пак малко по-тъмна от естествения ви цвят.

Руж – кремообразем или на прах, няма значение, важното е да нанесете няколко пъти и да намерите този цвят, който е подходящ за вас. Разгледайте в козметичния магазин за розови и прасковени оттенъци. Важно е ружа да е в тоналността на фон дьо тена.

Блясък/блестяща пудра – тя може да бъде прахообразна или кремообразна. Изберете по-светъл блясък.

Първо ви трябва основа, за да продължите със скулите. Нанесете фон дьо тен и коректор, където е нужно. След това се подгответе да създадете идеалните скули за нашето лице.

1стъпка: Започнете с по-тъмна бронзираща пудра. Сложете в падинката под скулите по диагонал. Внимавайте като нанасяте, трябва ви съвсем малко. Целта е всичко да е в тон, а не да имате различни петна по лицето в различни цветове. Трябва да създадете отсянка, а не разграничима черта с бронзиращата пудра.

2 стъпка: Използвайте блясъка, за да наблегнете на самите скули. Отново внимавайте с тоновете, трябва всичко да изглежда еднакво, но да се наблегне на скулите. Светлината ще отрази блясъка.

3 стъпка:
Най-накрая завършете с руж в горната част на скулите. Внимавайте, когато нанасяте руж да не засегнете окото.