Автор
Woman.bg

Подарете едно незабравимо, забавно и полезно лято на своя малчуган!

Наближава един от най-сладките моменти от годината. Тогава, когато започваме да плануваме лятната си ваканция.

Обикновено ни е най-трудно да намерим забавление за най-важните хора в живота ни – децата. Трудностите идват от там, че всеки родител има желание лятото на неговия малчуган да бъде едновременно забавно, незабравимо и същевременно с това да бъде от полза за бъдещото му развитие. Днес решихме да ви представим едно точно такова предложение, което сме сигурни, че ще ви допадне.

Това е детският езиков лагер LuckyKids, организиран от петзвездния Aпартхотел Лъки Банско. LuckyKids е предназначен за дечица от 7 до 13 години и се организира през юни, юли и август.

Доказано е, че децата учат най-добре, най-лесно и най-бързо в неформална обстановка посредством игри и забавления.

Официалният говорим език в лагера е английски, а преподавателите са с майчин език английски. Основна цел на екипа е да насърчи и помогне на всички деца да общуват свободно на английски език, независимо от нивото на владеене. Вече не е необходимо да изпращате детето в чужбина, за да учи език – защото „Езикът” идва при детето. Няма по-добра алтернатива на чуждо-езиковото обучение зад граница.

Активната програма на лагера съчетава планински преходи, конна езда, пейнтбол, колоездене, игри в басейн, футбол, посещение на исторически и културни забележителности, екскурзии и вечерни забави. Денят е изпълнен с емоции и е атрактивен дори за най-взискателните и активни участници.

В LuckyKids, децата неусетно се научават на работа в екип, толерантност към по-малките, съпричастност, усвояват основни норми за поведение в обществото като през цялото време са стимулирани и поощрявани от учители и преподаватели.

Резултатът: над 150 почитатели за миналия летен сезон и много доволни родители!

Лагерът събира деца на възраст от 7 до 13 години, позволява записване в програма със и без уроци по английски, със 7- или 14- дневен престой и е активен от 14.06.2014 г. до 5.09.2014 г. Съотношението деца към възрастни е 5 към 1, което позволява максимален контрол и абсолютна сигурност за децата. Осигурено е непрекъснато присъствие на медицинско лице.

Цените: трикратно по-ниски от тези на езиковите лагери в чужбина.

Искате да придружавате детето си, или да изпратите друг възрастен с него или да дойдете за почивните дни, за да го видите - няма проблем. Веднага получавате специалнa оферта за престой в хотела, както и множество варианти за активности. И не забравяйте – с лагерниците се говори само на английски. Ползването на разговорен речник от родителите е разрешено.



Условия специално за деца: Късметлийският петзвезден хотел Lucky Bansko е специално проектиран според изискванията на най-взискателните родители: нечупливи стъкла, мокетни подови настилки, мебели без остри ръбове, температура на водата в басейна винаги 33 градуса.

Както би казал Дийпак Чопра, един от най-известните мислители на нашето време: „затворената врата е във вас, там е и ключът”. С летния лагер на LuckyKids ще можете да дадете няколко ключа в ръцете на вашия малчуган - този към хармоничния начин на живот, към природата, както и към езика, едно от най-големите богатства, които всеки завършен човек притежава.