Автор
Woman.bg

"По-близо един до друг“ с помощта Фактор И.Н. и MoneyGram

За поредна втора година, Фактор И.Н., основният представител на парични преводи MoneyGram (МъниГрам) в България, който развива офисната мрежа на системата в страната осъществява една своя страхотна идея, а каква е тя?

Тъй като основните клиенти на тези услуга са българи, които живеят и работят в чужбина, който са разделени от своите любими хора тук в България, Фактор И.Н. се старае да сбъдне най-голямата им мечта, а именно, да ги събере отново заедно… Това става по един много простичък начин, Фактор И.Н. им осигурява безплатен самолетен билет и джобни пари, с който трима щастливци ще могат да посетят своите близки в чужбина! Майка, татко, съпруг или съпруга, внуче или скъп приятел ще се съберат отново заедно!
През 2015 година, екипът на Фактор И.Н. реши да изрази своята благодарност към хилядите свои клиенти именно по този начин чрез създаването на възможност наши сънародници разделени от хиляди километри да прекарат безценно време заедно. Какво по-хубаво от това да имаш повод да създадеш незабравими спомени, да видиш лично колко са се променили и да направиш много снимки с любимите хора и то без да плащаш затова?

През 2014 година, екипът на Фактор И.Н. за първи път осъществява тази своя страхотна кампания. Вижте какво им споделиха, за радостта и изненадата печелившите тогава!

Кампанията на Фактор И.Н. и MoneyGram се казва „По-близо един до друг“ и се провежда за период от три месеца от 01 Септември до 30 Ноември 2015. За да може да участвате за страхотните награди е необходимо просто да сте клиент на паричните преводи и Вашият превод да е получен или изпратен от офис на Фактор И.Н., а те разполагат с цели 700 в цялата страна. След това просто трябва да регистрирате своя 8 цифрен номер на превода на фейсбук страницата на Фактор И.Н. или ако нямате достъп до интернет може да изпратите смс, който ще Ви струва само 0.30 лв. Имайте предвид, че преводи, който са извършени в офисите на Алфа Банк, Алианц, Български Пощи, ДСК, Уникредит Булбанк, Пиреус Банк и Райфайзен Банк НЕ участват в настоящата кампания, само преводи извършени в офисната мрежа на Фактор И.Н.

Големите награди ще се теглят за всеки месец, а избора на дата на полета изцяло зависи от печелившия. Наградите са осигурени изцяло от Фактор И.Н. , а освен големите печеливши, фирмата се е погрижила да избира и седмични щастливци, който ще получат много допълнителни предметни награди.

Ако сте клиенти на услугата MoneyGram, бързо тичайте към офисите на Фактор И.Н., за да разберете повече от техните представители за кампанията и как да участвате!

Можете да видите повече информация тук

Офис на Фактор И.Н. може да изберете от ТУК

Успех на всички, решили да участват!