С настъпилата пролет вече се усеща свежият полъх на вдъхновяващата с цветове и детайли мода в обувките. Истинска модна феерия предстои да ни завладее и през следващите топли месеци, когато лятото ще ни изпълни с настроение и копнеж по нежни, стилни и впечатляващи украшения за стъпалата.

Четири дами сред вас ще имат изключителната възможност да си подарят по един чифт обувки, с който да се разходят из шеметната алея на най-красивите и топли сезони в годината.

Изтеглихме имената на победителките в играта на Deichmann, която приключи вчера (24-ти май). В нея ви предложихме интересен тест, разкриващ по необичаен начин повече за характера и същността ви. Според избора на обувки, които бихте обули в различни ситуации, вие заявихте себе си, разкрихте част от великолепната си същност.

Сега ще бъдете вазнаградени за откровеността с ваучер от 40 лева, с който ще попълните колекцията си от разкошни пролето-лятно обувки.

Победителките са:

Емилия Неделчева от град Разград
Милена Чалгаджиян от град Стара Загора
Ренета Арнаудова от град Златарица
Цветелина Пенева от град Варна

Честито, дами!

Що се отнася до преобладаващите отговори в теста, в който всички вие се включихте, е интересно да се спомене, че най-много дами сред вас се определят като Сладураните, които никога не се спират на едно място - на пръв поглед безгрижни, но едновременно с това грижовни и здраво стъпили на земята.

На второ място се нареждат и всички Страстни кокетки, чиито колоритен образ и невероятна харизматичност привличат като магнит не само мъжете.

Следват ги Деликатните и уверени дами, които винаги подкрепят своето семейство, любим и приятели и всеки знае, че може да разчита на тях за всичко.

На последно място се нареди и най-рядката и изключителна порода жени – истинските Кралици. Те са силни и успяващи, достигат върховете в професионално отношение с хъс и привидна лекота. Едва ли ще бъде прекалено, ако ги определим като магнетични, борбени и властни.