През изминалите две седмици Deichmann предостави на дамите възможността да се запознаят с актуалните есенно-зимни тенденции при обувките и едновременно с това да спечелят страхотни награди.

От 7 до 21 октомври читателките на Woman.bg можехa да изберат сред разнообразието от модели, които предлага немският моден гигант, своите ТОП 5 есенни и ТОП 5 зимни модели обувки. Четири от гласувалите спечелиха ваучери на стойност 40 лева за покупка от магазин на Deichmann.

Избраните от вас есенни обувки са потопени в така модерния този сезон черен цвят и се открояват с класическо излъчване.

На пето място поставихте ефектен модел кецове, характеризиращ се с капитонирана материя, шик визия и младежко излъчване. Четвърти са чифт боти „Челси“, които впечатляват с достолепна класика и доза сериозност.

На трето и второ място класирахте боти, потопени в актуалния черен цвят. Високият ток и нежните линии на въпросните боти пък ги превръщат в истински моден шедьовър.

Любимката на есента, която плени най-много женски сърца, е елегантна черна обувка със средно високо токче и стилен, класически облик.

При избраните от вас ТОП 5 зимни обувки отново среща си правят класическото излъчване и черният цвят.

Поставените на пето място ботуши се характризират с пленителната елегантност на високия ток и закачлив акцент.

Четвърти в подредбата са ботуши, потопени в кафяв тон, които изкушават с комфорта и удобството на широкия ток. На трето място пък сте поставили боти на висок ток, открояващи се интересни детайли, умело изразяващи увереността, която притежава модерната градска жена.

Вторите в класацията са ботуши, съвместяващи в едно стилната визия и удобството.

На първо място сте поставили изчистени черни ботуши, умело балансиращи между комфорта и елегантната лежерност.

А печелившите от играта са:

Аделина Андонова

Анелия Кеманова

Валентина Иванова

Мария Даскалова

Честито, дами!