Победителят във ВИП Брадър Джино Бианкалана ще става женски татко, сподели самият той в социалните мрежи. Българинът, който от години живее в САЩ, дели покрив с полския модел Изабела в Лас Вегас. След новината за бебето, Джино обмисля и сватба, показва негово клипче във Фейсбук. На него се вижда как на венчавка на приятели победителят от ВИП Брадър 2015 година хваща жартиера на булката. Традицията повелява той също да мине под венчило. Не става ясно кога се очаква бебокът, но коремчето на Изабела е доста издуто, което предполага, че моделката е бременна поне в 5-и месец. Бианкалана призна за първи път, че има нова любов през лятото на миналата година.
„За първи път се видяхме във Вегас. Запозна ни моя бивша приятелка. Когато Изабела разбра за катастрофата дойде от Лас Вегас в Чикаго да ме види и остана при мен две седмици. Така започна и нашата връзка. Искам винаги да е до мен”, споделя Джино. Припомняме, че Джино претърпя зверска катастрофа през април 2016 година с мотора си, в която оцеля по чудо.
Той винаги е твърдял, че се гордее със семейството си, което е пример за сбъдната американска мечта. Фамилията му има транспортна фирма и Джино винаги е имал самочувствието, че живее добре.

Четете още:
Искерасия или Трифозара - искаш ли да се казваш така?