Дами, потопете се в красивия и елегантен свят на сезонните тенденции в стил Luisa via Roma.

Втора Кожа

Еко или не, няма значение. Важното е да бъде част от ежедневното ни облекло. Кожата е сезонния знак за добър вкус.

Велурена зима

Ах този велур. Харесваме го, носим го и все повече го искаме. В всички разцветки, под всякаква форма. Дали ще бъде рокля, пола, панталон, сако или аксесоар - благородната материя привлича вниманието на жените със стил. А в допълнение със светлината дрехата приема 3-измерна визия, която подчертава силуета по неподправен начин.

В редицата на съвременната мода

Военният стил се завръща! Внимание. Днес той е по-женствен и стилен от всякога. Актуална тема и в политиката, включваща завръщането на казармата на дневен ред, ние я вкарваме под формата на красиво облекло, подчертано с ефирни аксесоари и материи.

Феерия от стилни приказки

Признаваме си, романтични сме. Все пак сме жени!

Диви и красиви


Животинските принтове и десени винаги са били на мода, но рядко се осмеляваме да ги включваме в ежедневното си облекло. Въпреки всеобщите предразсъдъци относно леопарда, зебрата, тигровото и не само... които, от друга страна, са изключително красиви животи, животинските елементи повдигат духа на есенното облекло, което придобива нов лик - свободен, буен, силен. Тези от нас, които искат да изразят пламенния си дух могат уверено да се доверят на дизайнери като Стела Маккартни, Емануел Унгаро и Роберто Кавали.

XXL

Колкото повече, толкова повече. Край на кройките по тялото, тази есен ще носим удобни, топли и красиви дрехи, осигуряващи свобода, комфорт и увереност на тялото. Saint Laurent, Jacquemus и Vetments имат приятни предложения на съразмерни модели ризи, палта, панталони и не само без да деструктурира женския силует.

А сега се включете в играта. Спечелете ваучер в размер от 200 евро. Отговорете правилно на зададения от Luisa via Roma въпрос и трима от вас ще имат удоволствието да пазаруват стилно из най-модния мултибранд магазин в мрежата.