Ръцете са нашата визитна картичка, за която често забравяме да полагаме необходимите грижи.

Те обаче са едно от първите неща, които човек забелязва и усеща при запознанство. Освен това винаги е добре да се чувстваме комфортно в кожата си и да имаме самочувствие. Именно заради това ви препоръчваме да се погрижите за подобаващо за своите ръце.

Те са един от символите на женската красота, а в същото време са подложени на многобройни външни влияния.

През студените месеци ниските температури намаляват влагата от кожата и ръцете като една от най-откритите части на тялото стават по-сухи. Много дами не подозират, но честото миене на ръцете допълнително дехидратира тази зона и създава чувство на опънатост. Освен това имайте предвид, че алкохолът, кофеиновите напитки и храните богати на натрий може да обезводни организма, което пряко се отразява върху кожата..

Истината е, че на ръцете ви е трудно да се преборят сами с толкова много агресивни фактори. Горната част на ръцете има сравнително малко мастни жлези, а по дланите те въобще отсъстват. В резултат кожата в тази зона често загрубява, почервенява, напуква се и става лесно дразнима и податлива на външните агресии.

Тази есен френската лаборатория SVR се грижи за здравето и красотата на вашите ръце. Blue Originelles Crème Mains е крем за сухи, напукани и груби ръце. Продуктът е с приятен аромат и немазна текстура. Силно подхранва, успокоява и хидратира кожата. Предпазва от изсушаващото действие на температурните промени.

Когато се наруши бариерната функция на кожата, това благоприятства проникването на микроорганизми и замърсители. Това може да е вследствие на честа употреба на миещи препарати, алергични реакции (раздразнения при допир с промишлени химикали, метали и др.) или екзема. В тези случаи горещо препоръчваме използването на Topialyse crème barriere. Продуктът образува немазен прозрачен водоустойчив филм върху кожата - ефект „втора кожа”, като я защитава от външни агресивни фактори. Topialyse crème barrierе облекчава сърбежа и кожните раздразнения. Има успокояващо и възстановяващо кожата действие.

Върнете мекотата и комфорта на ръцете си!