Автор
Woman.bg

Плажен патрул: Приятелките Ева и Серена в Маями

Няма да крием, че жаркото лятно слънце и солените морски вълни много ни липсват. И въпреки, че сме се примирили с настъпването на есента все още разглеждаме снимки на красиви плажове и ни се иска да се телепортираме там.

Днес обаче попаднахме на едни фотоси, които ни плениха не с красивия плаж, който се вижда на тях, а с звездните приятелки, които се разхождат по него.

Става въпрос за Ева Лонгория и Серена Уилямс, които бяха уловени да си отдъхват заедно на плажа в Маями.

Докато се разхождаха по брега, двете известни дами определено бяха магнит за вниманието на околните. Това несъмнено се дължи не само на популярността им, но и на внушителната разлика във физиката и ръста им.

Четете още: Горещо лято с Ева Лонгория

Гледаме снимките и се убеждаваме, че двете звезди са живото доказателство, че за приятелството няма граници и дори разлика във височината от близо 20 сантиметра не може да попречи на истинската дружба. А между тези двете несъмнено има силно приятелство. Все пак Ева бе неотлъчно до Серена и въодушевено я подкрепяше по време на финала на US Open, на който Уилямс би Каролина Возниячки и си тръгна с шестата си купа от турнира.

Но нека се върнем на темата на днешната ни статия - Ева и Серена, забавляващи се на плажа в Маями.

Двете изглеждаха прекрасно, едната облечена в бял ансамбъл, комбиниран с шапка федора с цвят слонова кост и огледални слънчеви очила, а другата с бански в черно и неоново зелено, съчетан с черна шапка с периферия.

Четете още: Ева Лонгория - красиво видение в бяло

Дамите видимо си изкарваха добре, разхождаха се по плажа и си бъбреха, излегнали се на шезлонги, а компания им правеше гаджето на Ева Лонгория - милионерът Хосе Антонио Бастон.

Четете още: Маска за лице от Ева Лонгория