Автор
Woman.bg

Плажен патрул: Лупита Нионго и Мишел Родригес

В поредица от статии, озаглавена "Плажен патрул", ще ви покажем коя звездна дама къде почива и как изглежда по бански.

В днешния материал ще обърнем внимание на красивите актриси Лупита Нионго и Мишел Родригес, които демонстрираха перфектни тела, докато събираха слънчеви лъчи на екзотични плажове.

След раздялата с Кара Делевин Мишел Родригес реши да си отдъхне от светската суматоха във френския курорт Кап д'Антибес с група приятели.

Актрисата бе издебната на плажа от папараци, които успяха да запечатат стегнатото й тяло, облечено в черен бански от две части със златисти детайли.



Мишел реши да зарадва феновете си и сама пусна снимка от ваканцията си в Инстаграм. На фотоса се виждат красивият пейзаж зад звездата и нейната широка усмивка, които красноречиво доказват, че Мишел си е прекарала прекрасно на това райско място.

Папараците щракнаха и кенийската прелест Лупита Нионго, докато се наслаждава на почивката си на Хавайските острови. Харизматичната носителка на Оскар изглежда приказно в бял бански, красиво контрастиращ с тъмната й кожа.

Изящни аксесоари допълваха визията на актрисата, а именно сламена шапка с голяма периферия, слънчеви очила и тънка златна верижка, нежно обикаляща талията.

Лупита демонстрира не само перфектна фигура, но и убедително доказа, че тя истинска модна икона, изглеждаща еднакво добре на червения килим и в ежедневието.

Четете още: Лупита или Ема?

Четете още: Лупита Нионго: За красотата няма правила