Автор
Woman.bg

Плажен патрул: Ева Лонгория на почивка с мъжа си

Лятото е в разгара си и не само ние му се наслаждаваме като се отдаваме на почивка с любимия и приятели, но и звездите.

Доказателство за това е чаровното миньонче Ева Лонгория, която от дни е на екскурзия на испанския остров Форментера в компанията на съпруга си Хосе Бастон и близки приятели.

Ева изглеждаше прекрасно в тюркоазен бански, с авиаторски очила и в прегръдките на любимия си, който видимо не можеше да ѝ се нарадва. Дали двамата празнуват два месеца от сватбата си на испанския курорт, или просто са решили да си вземат почивка от работните ангажименти, не е ясно, но е видимо, че те са лудо влюбени един в друг и си прекарват доста добре.

По време на почивката си бившата отчаяна съпруга срещна и друга звезда, а именно португалския футболист Кристиано Роналдо. Ева не пропусна да отбележи това със снимка, която качи в профила си в Instagram и която събра десетки хиляди харесвания само за часове.

Припомняме ви, че Ева и телевизионният магнат Хосе Антонио Бастон се ожениха през май в Мексико.

Имаше толкова прекрасни моменти. Но после се появи текилата и замъгли много от тях. А Антонио беше измислил толкова изненади за мен през вечерта - изненада певец, изненада видео... изненади на всеки половин час, в един момент бях: "Не мога да поема повече изненади, сърцето ми ще експлодира."

Ева също така разкрива, че сватбата е била в тесен кръг и са присъствали не повече от 80 човека.