Автор
Woman.bg

Пластичните операции на украинската ''Барби''

Валерия Лукянова от Одеса порази журналистите и интернет-потребителите, като стана известна благодарение на външния си вид.

Момичето прилича досущ на кукла Барби – не само в лице, но и по фигура. Неестествено тънката талия и пищният бюст предизвикват възхищение у мъже и жени. При това гардеробът на Валерия е пълен преимуществено с дрехи в стил „Барби“. В интернет-пространството Лукянова се нарича с ника „Amatue”, но светът вече я познава по-добре като „живата Барби“.

„Представят ме като кукла, която е постигнала външния си вид само благодарение на пластичната хирургия. Къде по-лесно е да оклеветиш един човек, отколкото да представиш достоверна информация. Никой не е казал, че външният ми вид е резултат на дългогодишен труд и генетична предразположеност. Аз съм суровоядка, не пия, не пуша, водя здравословен начин на живот и съм на път да премина към праноядене. Но на хората им е къде по-лесно да ме представят като празноглава“, казва „живата Барби“.

Четете още: Вижте живата кукла Барби без грим!

Но Валерия прави всичко възможно, за да отговарят лицето и тялото й на „кукленските“ параметри – огромни очи, невероятно гладка кожа, големи гърди и тясна талия. И разбира се темата дали Лукянова се е подлагала на пластични операции или не е крайно обсъждана.

Това изобщо не се харесва на Валерия, която се опитва да привлече вниманието на феновете си към други страни на своя живот. Хубавицата се е пробвала като певица и композитор, пропагандирала е здравословния начин на живот, занимавала се е с езотерика и е развивала и други свои таланти. Но публиката все така обръща внимание предимно на външността на Валерия.

Четете още: Кен: Живата Барби е травестит!