Супермоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли смята, че планирането е ключът към успеха.

27-годишната красавица винаги гледа напред към бъдещето и смята, че за кариерата й най-важно е да има стратегически план.

"Сега със сигурност имам по-добра представа за това къде искам да бъда след 5 или 10 години. Това е много важно. Не мисля, че успелите хора нямат стратегически план", казва тя.

Четете още: Отслабването изисква ясен и правилен мотив

Блондинката, която от 2010 г. има връзка с актьора Джейсън Стейтъм, добавя, че не вярва на известните хора, които твърдят, че не са мислили за бъдещето си.

Четете още: 7 неща, които трябва да знаете по време на планирането на сватбата ви

"Понякога чета интервюта с момичета като мен. Казват: "Приемам каквото ми донесе настоящето", но аз не вярвам и на една тяхна дума. Когато се занимаваш с това, което правя аз, или си актриса, са необходими много усилия, трябва да имаш по-мащабен план за себе си", каза тя за британското издание на списание Elle.

Роузи сподели още, че всяка седмица организира вечерни партита в Лос Анджелис, за да поддържа връзката с британските си корени. Макар че не обича да пие традиционния британски чай, тя не пропуска да се поглези с чаени бисквитки.

"В Лос Анджелис нямам много британски приятели, които да не ми позволяват да загубя връзка с корените си, но веднъж седмично се събираме заедно с тях. Аз вероятно съм единствената британка, която не пие чай, но не пропускам да хапна чаени бисквитки", казва Роузи Хънтингтън-Уайтли.

БГНЕС