Пинк засне видео урок по танци в подкрепа на кампания за правата на жените.

Певицата и екипът й танцуваха под звуците на песента Break The Chain, написана за благотворителната организация One Billion Rising for Justice с тениски с логото на кампанията.

Слабото място на Риана - семейството

"Никога не съм харесвала хората, които обиждат другите… Когато научих за тази организация, как хората се събират по собствена воля и танцуват, използват телата си, за да изразят позицията си срещу несправедливостта срещу жените по света… Много се впечатлих…

Всички ние еднакво много заслужаваме уважение и лично пространство. Ще се боря за това право за всички нас. Ние правим това на сцената, където изразяваме чувствата си. Тази свобода ме вдъхновява другите да бъдат свободни.

Четете още: Красавици с бенки

Надяваме се, че един всички жени и момичета по земята ще получат уважението и личното пространство, което заслужават", написа звездата относно участието си в кампанията.

Организацията One Billion Rising for Justice е основана през 2012 г., а кампанията за правата на жените има за цел насърчаването на равенството между половете и прекратяването на насилието срещу жените.

Източник: БГНЕС