Продукти:

1 опаковка пилешки крилца
5-6 скилидки чесън
сол, пипер и подправки на вкус
1 супена лъжица олио
1 осолен лимон

Приготвяне:

Смачкайте чесъна с плоската част на ножа и го подредете в тава за печене. Добавете в тавата нарязан на парчета осолен лимон (лимон, консервиран в солена саламура).

Четете още: Свежа салата с пикантен дресинг

Отгоре подредете пилешките крилца и ги поръсете щедро с любимите си подправки. Намажете ги с олио с помощта на кухненска четка – така ще придобият румена коричка. Излейте на дъното на тавата около 3/4 чаша вода.

Печете на фурна при температура 230 градуса около 30 минути.

Четете още: Забулени яйца с песто и авокадо