Най-добрите канадски мултивитамини Jamieson влизат у нас с различна формула за мъже и жени.

Разликите в начина, по който функционират женското и мъжкото тяло е в основата на създаването на специалните добавки, които позволяват правилното им усвояване в зависимост от пола. Червената боровинка, например, която спомага за предотвратяването на инфекции на уринарния тракт е много по нужна на жените отколкото на мъжете. Дамите се нуждаят от по-големи количества витамин D за да борят остеопорозата, проблем срещан предимно при нежния пол. Тялото на мъжете и на жените изисква различни дози на калций, желязо и В-комплекс витамини като фолиевата киселина.

Jamieson печелят популярност заради ясното разграничаване между продуктите за двата пола. Женските Vita-Vim комбинират специфични за женското здраве съставки като витамин D, витамин K, екстракт от червена боровинка, екстракт от броколи, D-маноза. Заедно с останалите съставки - витамин А, витамини от групата на витамин В, витамин С, витамин Е, минералите калций, магнезий, желязо, фосфор – те създават една формула без аналог на пазара. Vita-Vim допълват нуждата от хранителни вещества, които не могат да бъдат набавени само с храната и могат да предпазят и да намалят риска от разболяване.



Мъжката версия на витамините – Power for Men – пък съчетава в себе си висококонцентрирани съставки, които подсилват имунната система и повишават енергийното ниво, увеличава тонуса на мускулите и физическата устойчивост на мъжете. Комбинацията от Бета Каротен, витамините А, Е, С, В, пантотенова киселина и др. подпомага още нервната система, кожата, косата, очите, черния дроб, простатата и спомагат за благосъстоянието на стомашно-чревния тракт.



Мултивитамините на Jamieson са се наложили като универсален продукт в над 50 страни по света, преди всичко неподражаемото качество на продуктите., В световен мащаб компанията притежава портфолио от над 220 вида качествени витамини, минерали и хранителните добавки, плюс повече от 50 уникални патентовани формули, които стимулират жизнеността и здравето на хора от всички възрасти. Важна характуристика, която ги отличава на пазара е специалния протокол за качество 360 Pure, според който всеки продукт трябва да мине през минимум 360 процедури за контрол на качеството, калибрирани биологични изследвания и клинични процедури, преди да достигне до клиента.